Bell Schedules » Notre Dame Schedule

Notre Dame Schedule

Notre Dame Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Entry Bell 8:45 AM
Announcements, Prayers, Acknowledgement of Traditional Territories 9:00 AM
Instructional Block 9:05 AM 10:25 AM 80 min
Recess 10:25 AM 10:55 AM 30 min
Nutrition Break 10:55 AM 11:10 AM 15 min
Instructional Block 11:10 AM 1:10 PM 120 min
Recess 1:10 PM 1:30 PM 20 min
Nutrition Break 1:30 PM 1:50 PM 20 min
Instructional Block 1:50 PM 3:10 PM 80 min
Dismissal 3:10 PM